Photo Canvas & Ceramic Tiles dari Printcious da sampai.

by - Monday, August 06, 2018

Assalamualaikum dan Hai.  Hari ni Cik Renex nak kongsikan mengenai hasil tangkapan CR di Printcious. Haish, dah lama sebenarnya tapi baru sempat nak update di blog. Kalau ada yang masih ingat, CR pernah update di blog mengenai printcious iaitu di link bawah ni. Mana yang tak sempat baca boleh baca . Thanks.


Dah alang-alang cerita mengenai printcious, CR terus la rembat dua barang dari Printcious iaitu Photo Canvas dan Ceramic Tiles. Lama juga sebenarnya nak pilih nak beli yang mana dalam Printcious tu, sebab semua rasa nak beli. Nak tengok hasilnya, sambung baca di bawah.

1. Photo Canvas


printcious

Canvas yang CR design sendiri di website Printcious. Senang je terus upload gambar , bayar dan tak lama tu terus tunggu posmen hantar di rumah. :) Tak lama pun tunggu sebab CR hantar order 2/7/2018 , dan sampai di tangan CR pada 7/7/2018. Lebih kurang Lima hari sahaja nak tunggu. Pantas printcious siapkan tempahan. :)

photo canvas

  • High Color Accuracy
  • String Hanger
  • High Density Wooden Frame

Size canvas yang CR pilih adalah size 30cm x 30cm. Size standard canvas.

printcious

Yeay, dah bertambah koleksi photo canvas raya family CR. 


2. Ceramic Tilesprintcious

Ceramic tiles atau nama melayunya Jubin Seramik yang di print dengan gambar yang kita design. CR pilih size 11cmx11cm dan sizenya takde la kecil mana. Just nice. CR letak gambar raya juga sebab mood raya lagi kan. Senang je nak guna website printcious ni, dia akan tunjuk step by step dan kita hanya perlu ikot je step yang di berikan. MUDAH sangat.

Printcious is also available in Singapore, Australia, Hong Kong, Canada, Philippines & Taiwan

Untuk lebih lanjut boleh ke website printcious yer.

Printcious



You May Also Like

24 comments

  1. Cantiklah canvas tue, akak pun duk mikir nak buat ke tak.. tapi bila tengok canvas awak, rasa macam nak buat jugak la.. sebab jeles.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Cik en pon selalu order kat printcious ni kualiti terbaik

    ReplyDelete
  3. Ramainya yg order dekat printcious zira pun nk order jugalah

    ReplyDelete
  4. Photo canvas ni la nanti nak order..dari hari tu lagi berkenan nk buat

    ReplyDelete
  5. Sally pun ingat nak buat canvas...tapi tu laa...tgh pilih gambowww lagi...cantiknyaa awaaaaaa punyaaa!

    ReplyDelete
  6. wah cntik laa photo dicanvaskan dan diceramickan... simpan sbgai kenangan ok juga kan.. printcious ni mcm2 ada boleh customize sndri kan..

    ReplyDelete
  7. Okay tak material canvas tu CR? Plan nak tempah juga. Letak gambar raya juga. Hehe

    ReplyDelete
  8. TB pun suka order kat printcious ni.. yang penting masa order tu bagi gambar yang clear. insyaAllah puas hati hasil dia

    ReplyDelete
  9. Cantik juga photo canvas dan ceramic tiles tuh.

    ReplyDelete
  10. cantik gamabr di buat macam ni pastu dihias..takdela guna frame je kan..pernha buat tshirt dekat printcious, memang best

    ReplyDelete
  11. Best nyer gift macam ini, boleh buat kenangan and also decorations. Will check out their site.

    ReplyDelete
  12. cantik.. skrg nie makin senang nak print gambar yer..

    ReplyDelete
  13. cantikknya gambar..rabia always cuci gmbr dkt kedai gmbr..sbb ada album pun kt rumah ni.

    ReplyDelete
  14. Smart canvas tu reen. Tile tu pun sama. Ana pun dah ada dua2 tu. Puas hati.

    ReplyDelete
  15. Ramai dh guna printcious ni, rasa nak try nanti. Salam singgah, follow done

    ReplyDelete
  16. Yeay! Fiza pun beli yang photo canvas tu gak.

    ReplyDelete
  17. Nanti nak beli photo canvas jugaklah. Cantik !!

    ReplyDelete
  18. hi..singgah sini...
    jemput baca dan kongsikan hobi anda http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/08/hobi-zaman-kanak-kanak-sehingga-dewasa.html

    ReplyDelete
  19. uuish lawa. buat perhiasan sesuai sangat =)

    ReplyDelete
  20. Cantik.. suka tengok gambar yang dekat seramik..

    ReplyDelete
  21. Photo Canvas Collage prints are the ideal way to display lots of your stunning images without buying masses of bulky picture frames or cluttering up the house. With the use of smartphones and readily available digital cameras, we have become a nation of amateur photographers, using Instagram to capture our favourite moments. Out of this we now have some incredible photographs we are sure to treasure forever; the problem is there are just too many of them, making the task almost impossible when
    choosing images to display in our homes

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.