Makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

by - Thursday, August 30, 2018


Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

Assalamualaikum dan Hai. Dah dinner ke? Sengaja letak gambar tengah nak makan atas sekali supaya korang rasa lapar dan pergi makan. Semalam Cik Renex dan kawan-kawan ke Temerloh sebab ada seorang kawan CR ni nak belanja makan. Wah, kita ni pantang diajak lagi-lagi bab makan laju je ON. Huhu.

Tak tahu nak makan kat mana just pusing-pusing area Bukit Angin Temerloh tu dan member CR ajak try makan di Asiana Signature by Row Six ni. Selama CR lalu area sini tak perasan pun ada kedai makan situ sebab bayangkan bangunan untuk refleksologi je situ, rupanya ada tempat makan. :)



Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

Keistimewaan Asiana Signature ni ialah mereka menghidangkan 5 jenis hidangan asia iaitu Malaysia, Singapura, Indonesia, Thailand dan Vietnam. Fuh, tak payah nak ke negara sana dah, makan kat sini dapat merasa 5 negara terus. Haha. 

Sebelum tunjuk apa yang kami makan, CR akan tunjukkan suasana dalam Asiana Signature ni. Masa kami datang ni kebetulan ada family yang sambut birthday di situ tapi dia x mengganggu sangat sebab dia macam ada ruang khas. 


tempat makan temerloh

Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang



Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang Tempat makan best di Temerloh

Ini tokey kita pada hari ni. Terima kasih Azuwa sudi belanja. Semoga dimurahkan rezeki. Lama tak dapat lepak dengan dia sejak-sejak dia keje di Kuantan ni. Siapa nak beli rumah di area kuantan boleh roger2 beliau. :)

Sementara tunggu makanan sampai, apa je yang boleh kita buat selain selfie banyak2. Lighting dalam kedai ni pun cantik. Ni geng CR atau sepatutnya lebih dikenali dengan team Bujang sebab kami je yang tinggal tak kawen2 lagi. 


tempat makan best temerloh
Since 1996. Shafik, Azuwa dan Cik Renex


Apa yang kami makan? Masa mula-mula tengok menu tu tak tahu nak pilih apa. Menu banyak sangat-sangat sampai rasa nak order semua. Beberapa kali belek menu sampai kesudah tak tahu nak makan apa. Haha. Nak tengok apa yang kami order? 

Peringata, Cik Renex tak ingat nama makanan yang kami order tu dan lupa nak snap resit. haha. 

Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang



Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

tempat makan best di Temerloh

Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang
Sedap! CR suka dengan sos dia. Pedas.

Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang



Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang
Pulut Mangga versi Rowsix. Nama yang betul tak tahu. Yang ni pun sedap tetapi manis sikit.

Review makan di Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

So, keseluruhannya, Cik Renex dan kawan-kawan sangat berpuas hati dengan menu disini. Sedap. Masing-masing balik dengan perut penuh. Kekenyangan. ALHAMDULILLAH.. Mana-mana yang berdekatan boleh la cuba lak makanan disini. Banyak lagi outlet lain selain ni.


Asiana Signature By Row Six Temerloh Pahang

Lokasi:
1a, Jalan Dagang 2, Kampung Bukit Angin, 28000 Temerloh, Pahang

Waktu operasi :
10 AM - 11PM

No Telefon:
  09-290 8518


You May Also Like

16 comments

  1. huishh..sdapnya nampak makanan tu..:)

    ReplyDelete
  2. carrot ke tu yang banyak-banyak atas dia tu ? ") cantik lighting tempat ni. thanks for review :D

    ReplyDelete
  3. Tempat yang menarik, makanan pun nampak sodap sodap. Tempat best jugak untuk selfie selfie

    ReplyDelete
  4. cantik tempat ni dan sangat selesa. barulah seronok makan. Dahlah menu nampak cam sedap tu

    ReplyDelete
  5. menarik lah tmpat ni CR.. yeahhh perut dah kenyang. hati pun happy. hehe

    ReplyDelete
  6. Terus lapar tengok entry kak..hehehe..banyakknya makanan kat situ.pelbagai menu yang ada di asiana signature by row tu.

    ReplyDelete
  7. Amboi jadi lapo bila tgk saidatul makan tau.. Hahaha.. Lagi2 tgk yg pulut mangga tu...adoii..

    ReplyDelete
  8. Makan di Row Six Restaurant memang tak mengecewakan..
    Harga berpatutan dan portion pun banyak..
    Next time nak cuba pi Asiana Signature macam best tengok CR makan ;)

    ReplyDelete
  9. Sedapnya tengok CR menjamu selera.. 😍

    Lawa lawa gambar

    ReplyDelete
  10. Suasana tempat makan yang menarik, seolah-olah kita makan kat dapur rumah kita sendiri..

    ReplyDelete
  11. Nampak sedap semua hidangan tu CR :)

    ReplyDelete
  12. Bestnya makan-makan ye CR.. semoga murah rezeki kawan yang belanja tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.