Lirik Lagu Pencinta Setiamu- Usop

by - Friday, September 11, 2020

Aku jejaka yang mampu menghapuskan lukamu  Dengan senyuman istimewa di wajahku

Lirik Lagu Pencinta Setiamu- Usop |  Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Hari ni Cik Renex nak kongsikan satu lagu baru dari Usop. Rasanya semua kenal Usop ni kan, lahir dari program Mentor dan sekarang tengah bertanding dalam Big Stage program Astro. Minggu lepas Usop bawa lagu Saleem yang berjudul Bukan Aku Tak Sudi dan hasilnya sangat memuaskan hati juri dan kami sebagai penonton. Ajai yang kedekut markah pun bagi markah tinggi okay,memang sampai la penyampaian Usop. 


Lagu baru Usop yang terbaru ni memang lain dari genre kebiasaan lagu Usop. Sebelum ni lagu Selamanya dan Aku yang Bersalah berentak balada dan jiwang , tapi sekarang lebih kepada genre fun dan ska yang rancak. Jom layan lagu ni. Seronok di dengar dan sepanjang CR layan lirik video memang sengih je tengok gelagat Usop menyanyi. Kena sangat dengan karekter dia yang lawak tu. hehe


Pencinta Setiamu- Usop

Komposer: Argo, Sharul Kamal & Daus SRK
Lirik : Aepul Roza 


Tanyalah siapa 
disini paling tampan 
Pasti jawabnya 
jejaka depan mata 

Engkau yang bertuah 
Jika memiliki 
Sepenuhnya jiwa 
Akan kuserahkan demi cinta 

Aku jejaka yang mampu menghapuskan lukamu 
Dengan senyuman istimewa di wajahku 
Tiada jejaka yang harus memiliki cintamu 
Selain aku 
Si pencinta setiamu 

Tanyalah siapa disini paling tampan 
Pasti jawabnya jejaka depan mata 

Engkau yang bertuah 
Jika memiliki 
Sepenuhnya jiwa 
Akan kuserahkan demi cinta 

Aku jejaka yang mampu menghapuskan lukamu 
Dengan senyuman istimewa di wajahku 
Tiada jejaka yang harus memiliki cintamu 
Selain aku 
Si pencinta setiamu 

Kita tak mampu tuk hidup tanpa cinta 
Tulis bersama cerita kita 

Aku jejaka yang mampu menghapuskan lukamu 
Dengan senyuman istimewa di wajahku 
Tiada jejaka yang harus memiliki cintamu 
Selain aku si pencinta setiamu 

Selain aku si pencinta setiamu

You May Also Like

0 comments

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.