.: desaru here we come :.

by - Monday, January 25, 2010


salam.hari ini aku sangat sangat gembira okeyhhh.sebab ape?sebab hari semalam kiteorang g mandi air pantai.huhu.setelah sekian lama tak mandi laut akhirnya mandi gak.haha!plan asal sepatutnya nk pergi kota tinggi tapi atas sebab2 tertentu kiteorang tukar nak g DESARU je.


so.kami sepuluh orang pergi dengan dua buah kereta lembu.eh.kereta kancil laa.huhu.perjalanan bermula jam sembilan n sampai dalam jam sebelas kot.mula2 kami pergi tanjung balau dulu.sebab dak2 ni cakap kat situ bes sikit mandi and lebih terjamin keselamatan.tapi malangnya sampai2 tengok bendera merah da terpacak kat pantai tu.ayoo.so xleh nak mandi la.so kami just amik2 gambar kat situ and trus g pantai desaru lak.dekat je pun desaru ngan tanjung balau tu.desaru ade gak bndera merah tapi yang ni xpe mandi sebab xde safeguard yang jaga.huu.

sampai2 sana memang teruja habis.siap2kan tempat duduk.makan2 and then acara rasmi yang ditunggu2.mandi!!!!memang syok habis laaa.main ombak2.huhu.jerit-jerit.bila ombak datang jerit.haha.macam budak kecik lak.hee.tapi yang penting memang enjoy habis laaaa.gila-gila enjoy.

selepas g desaru,kami g jusco tebrau.ingatkan nak tengok wayang cerita adnan sempit..last2 wayang tutup.huhu.lupe masih berkabung kan.hikss..


korang layan je la gmbar eyh.tapi aku tak upload banyak gambr kat blog ni.kalo nak lagi banyak.silaa add aku kat facebook.huhu.


 

malam tadi xboleh tido.sebab sebab sebab...hmmmm.lagi satu sebab ,sebab muka pedihhh..huu..tak tahan,,tu la.mandi tak ingat dunia.tengah2 panas mandi.kan da abis muka.muka aku da la gelap.ni bertambah gelap ag.huu.nak wat plastic surgery la..haha..tapi serius oo..muka dak2 ni abis merah2 macam pakai blusher tanpa berus.huhu.badan2 aku pun da lenguh2 ni.terasa macam ombak ada datang lak kat belakang.haha!k la.sekin berita hari ini.

You May Also Like

6 comments

  1. .sis x pena g desaru
    .kesian kan? T__T

    ReplyDelete
  2. sis duk muar kan..huu..
    nanti2 jom kita g..

    hehe..

    ReplyDelete
  3. wah... i jeles nott...
    ko mandi erk??
    ma x bg kan..

    ReplyDelete
  4. ma bg laa...
    huhu..

    padan muka jeles..

    c(=

    ReplyDelete
  5. ma x bg la..ma bg g jerk..
    ma x bg mandi lorh..

    ReplyDelete
  6. ah..xde2
    ma bg je.

    agpun bnda da lepas kan..
    hahha!

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.