Lirik Lagu Ku Tak Rela - Danial Zaini

Thursday, December 3, 2020

Lagu Baru Danial Lawak Solo Ku tak rela

Lirik Lagu Ku Tak Rela - Danial Zaini ︱Assalamualaikum dan Hai. Lagu yang pernah viral tahun ni kalau tak silap di Twitter. Ada seorang ni menyanyi atas katil selepas kecewa dengan kekasih hatinya. Bercinta hampir dua tahun dan akhirnya kekasih hatinya berkahwin dengan orang lain atas alasan pilihan keluarganya. Bila dengar masa tu memang nampak kekecewaan lelaki tu. Dan netizen pun tertanya siapakah identiti disebalik suara yang tengah kecewa tu.

Dan hari ni, akhirnya persoalan terjawab siapa penyanyi asalnya bila dah keluar official Music Video di youtube. Rupa-rupanya Danial Zaini iaitu peserta rancangan di astro iaitu Lawak Solo. Sebelum ni pun dia ada lagu juga da iaitu Siti Bilang Cuti. Sekarang keluar dengan lagu yang lebih syahdu dan best didengar.


Bismillah pemula kata . Assalamualaikum pada semua. Alhamdulillah hari ini hampir setahun lagu ini disimpan dan ramai yg bertanyakan siapa pemilik suara sebenar lagu ku tak rela. Dan hari ini saya mengakui suara dan video viral sebelum ini adalah milik saya. Saya Harap lagu ini dapat disukai dan diterima oleh semua sahabat dan taulan. Semoga semua dapat menghayati lirik dan lagu ini. Terima kasih saya ucapkan pada semua yg terlibat dalam pembikinan Ku Tak Rela. @hadi_rumnan @harry_khalifah @willydozan @datuentertainment . Dengarkan muzik video lagu Ku Tak Rela di youtube @datuentertainment sekarang. #kutakrela

credit Instagram Danial Zaini 





LAGU : KU TAK RELA 

ARTIS : DANIAL ZAIN

KOMPOSER : HADI RUMNAN 
LIRIK : HADI RUMNAN

Musnah sudah akhir kisah cinta kita
Tak sanggup ku bayangkan
Berat ku melepas dirimu

Ku ikhlaskan engkau pergi
Bersama dirinya 
Kerana orang tuamu tak ingin kita bersatu
Walaupun sakit sungguh sakit
Hatiku melepaskan mu

Yang tak ku relakan kau tak bahagia
Bersama dirinya kau jadi sengsara
Ku yang memujamu
Tak pernah terfikir tuk menyakitimu

Yang aku sesalkan kau bersamanya
Tapi tak bahagia dan penuh kecewa
Ku yang mencintaimu
Merintih menangis rasakan perihmu

Ku tak rela

Ku ikhlaskan engkau pergi
Bersama dirinya 
Kerana orang tuamu tak ingin kita bersatu
Walaupun sakit sungguh sakit
Hatiku melepaskan mu

Yang tak ku relakan kau tak bahagia
Bersama dirinya kau jadi sengsara
Ku yang memujamu
Tak pernah terfikir tuk menyakitimu

Yang aku sesalkan kau bersamanya
Tapi tak bahagia dan penuh kecewa
Ku yang mencintaimu
Merintih menangis rasakan perihmu

Ku tak rela


1 comment

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.