Year End Sales di PG Mall

Monday, December 14, 2020

Year End Sales di PG Mall

Year End Sales di PG Mall ︱Assalamualaikum dan Hai. Sedar tak sedar kita dah masuk bulan terakhir untuk tahun 2020. Tahun yang penuh dengan kenangan suka duka kan. Dan bila tiba hujung tahun ni, ada sesuatu yang memang kita nanti-nantikan iaitu Jualan Hujung Tahun atau Year End Sales. Jika sebelum ini, kita akan keluar ke pasaraya,kedai ataupun butik untuk membeli tetapi disebabkan wabak covid yang masih belum pulih sepenuhnya, rasanya masih memilih membeli melalui platform internet untuk mengelakkan sebarang kesulitan.

Zaman sekarang terdapat banyak sangat platform untuk anda beli secara talian dan salah satu darinya adalah PG Mall. PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang Tempatan di Malaysia dan ditubuhkan sejak 2017 lagi. PG Mall boleh diakses melalui website https://pgmall.my/Source=Blogger&BloggerID=768 atau melalui telefon pintar dengan menggunakan aplikasi PG Mall. Terdapat barangan yang dijual seperti barangan Kesihatan, Kecantikan, alat elektronik, aksesori handphone, baju untuk lelaki dan perempuan dan pelbagai lagi.

 

Year end sales

Untuk makluman anda juga, PG Mall tersenarai sebagai Top 3 laman web e-dagang di dalam report Iprice report. https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/


Year end sales

Yang paling menarik dengan PG Mall ini adalah ia menawarkan pelbagai cara dalam urusan pembayaran. Antaranya adalah melalui pembankkan online dan juga e-wallet. Jadi pilih sahaja antara dua mana yang mudah bagi anda.

Year End Sales PG Mall

Year end sales

Jadi sempena hujung tahun ini, PG Mall juga tidak akan melepaskan peluang untuk mengadakan Jualan Hujung Tahun atau Year End Sales mulai dari 1 Disember 2020 sehingga 31 Disember 2020. Wow, selama sebulan tuuu. Year End Sales lebih berfokus kepada barangan tempatan sempena dengan hashtag #BarangBaikBarangKita . Di PG Mall terdapat pelbagai barangan tempatan yang sangat menarik dan harga murah yang melibatkan barang keperluan rumah, barang runcit, Kanak-kanak dan bayi, kesihatan dan kecantikan, elektronik dan juga pakaian. Untuk lagi memudahkan , pilih sahaja barangan yang anda cari di link ini https://pgmall.my/proudly-local-campaign .

Dan yang paling menarik, sempena Year End Sales ini juga, PG Mall menawarkan kod diskaun kepada pembeli yang ingin membeli semasa Year End Sales ini. Dengan setiap pembelian minima RM50 anda boleh gunakan kod Kuponn KBBM20 untuk mendapatkan diskaun RM20 dan juga gunakan kod KBBM30 untuk pembelian minima RM100 bagi mendapatkan diskaun RM30. Syok betul. Terima kasih PG Mall.

Jadi CR pun taknak lepaskan peluang untuk cuci mata di website PG Mall sementara tunggu gaji masuk minggu ni. Ada beberapa barang yang CR masukkan dalam Shopping Cart tu. Tunggu masa untuk check out nanti. Nak tengok barang apa yang CR nak beli?

Vacuum murah

CR lama dah mencari vacuum sebenarnya. Memudahkan kerja semasa mengemas rumah dan juga masa cuci kereta. :) Kalau berminat dengan vacum macam ni boleh klik ke link ni yer. https://pgmall.my/Khind-Vacuum-Cleaner- 


Cover kereta

Barang ke dua yang ingin CR beli adalah cover kereta. Lama sangat dah nak beli tapi tak terbeli-beli. CR kena beli sebab sebelum ni CR tutup kereta gunakan kain biasa jer. Dengan adanya cover macam ni akan memudahkan kerja dan nampak kemas. Kalau ada sesiapa nak beli jugak boleh klik link ni. https://pgmall.my/All-Size-Yama-PEVA-Car-Cover

stand mixer


Barang seterusnya yang ingin CR beli stand mixer. CR takdelah terror sangat membaking tapi teringin nak ada. Manalah tahu bila dah ade mixer depan mata, automatik jadi rajin kan. Harga dia pun takdelah mahal mana. Nanti la grab. Khamis ni kan gaji dah. Hehe. Boleh klik link ni untuk membeli kalau awak2 pun berminat nak beli. https://pgmall.my/mixer


year end sales


Yang paling Ekslusifnya PG Mall ada menawarkan FREE SHIPPING untuk pembelian minima sebanyak RM30 bermula dari 1 Disember 2020 sehingga 31 Disember 2020. Dah jimat dah kat situ. 

Jadi, tunggu apa lagi, jom lah pergi ke website PG Mall dan usha barang-barang yang anda nk beli. Jika anda tak daftar lagi, boleh klik Link ni https://pgmall.my/register? untuk mendaftar. So jangan lepaskan peluang okay

PGMall:







#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping

11 comments

  1. hai,jemput join GA saya..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Ada sale lagi ya kat PG Mall.. boleh Kak Sue singgah nanti nak tengok juga apa yang berkenan dihati.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Ana pulak tengah aim nak beli oven khind dekat PG Mall ni. Murah2 harga dia sempena Yes ni.

    ReplyDelete
  4. Kalau zaza nak menyoping barang makeup atau baju ahaha..tgk pgmall ni pun byk gak harga murah

    ReplyDelete
  5. Bila ada free shipping tu la kita suka.. Pastu ade diskaun lagi.. Hehee.. Dhbpernh shopping pg mall ok not bad.. Kita pun duk usha vacum dan stad mixer

    ReplyDelete
  6. Kebetulan mmg nak beli kat pgmall nie, boleh la gunakan kesempatan free shipping nie

    ReplyDelete
  7. Wah PG Mall buat sale. Bolehlah shopping habiskan duit

    ReplyDelete
  8. sebelum ni dah shopping dekat PG Mall untuk sale 11:11 dan 12:12 jap lagi nak shopping year n sale pulak he he he sapa tak mau free shipping he he he

    ReplyDelete
  9. Best nyer year end sale ni, i like to shop online and will check out their website soon.

    ReplyDelete
  10. dah shopping ritu.. beli vaccum.. hehe..

    ReplyDelete
  11. PG Mall ni mmg selalu buat sales, lglah nk hujung tahun

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.