Idea Hadiah Persaraan & Perpisahan Rakan Sekerja anda

by - Friday, September 11, 2020

Idea Hadiah Perpisahan

Idea Hadiah Persaraan Rakan Sekerja anda |  Assalamualaikum dan Hai. Setiap tahun pasti akan ada rakan-rakan sekerja kita yang akan menamatkan tempoh perkhidmatan mereka  samada berpindah mahupun bersara. Selalunya, kita akan mengadakan satu majlis sebagai tanda akhir mereka bertugas di tempat kerja kita.


Jadi, ada sesetengah kekeringan idea nak hadiahkan apa pada mereka tanda ingatan dari kita. Jadi disini, CR akan senaraikan beberapa hadiah dari Kedai Kraf Bycikrenex. Boleh la jadi sebagai rujukan dan juga bolehlah menempah terus dengan CR sebab CR membuka tempahan untuk barangan di bawah ini. Jom kita tengok apa idea hadiah yang boleh kita bagi sempena Hari Persaraan ataupun perpindahan tempat kerja.

1. BANTAL PRINTED

HADIAH BERSARA


Bantal printed yang boleh customize letak gambar sahabat kita yang ingin bersara ataupun boleh letak ucapan sendiri. Kebiasaannya CR akan tolong editkan gambar di atas bantal tersebut. Tapi sekiranya nak edit sendiri pun boleh. Ikut mana yang anda mahu. Ada dua size iaitu size 20cm*20cm dan size 30*21cm.

2. PLAQUE POTRET KAYU + JAM)

Idea Hadiah Persaraan

  • Jam Meja Custom Made
  • Tulisan, Logo, Gambar Potret
  • Rekabentuk ikut permintaan pelanggan
  • Ukuran: Plak 17cm×14cm ,Tebal 0.5cm, Tapak 22cm×6cm
  • Material : Kayu/MDF board

3. POTRET + JAM + FRAME GLASS

Idea Hadiah Persaraan


Idea HadiahPerpisahan Rakan Sekerja anda
  • Solid wood frame+cermin kaca
  • With hook
  • Ukuran:
  • 6inch x 10inch 
  • 10inch x 20inch 
  • 12inch x 24inch
  • Material : Rubber wood


4. THERMOS/TUMBLER

flask nama

  • Boleh digunakan untuk panas atau sejuk
  • Boleh Letak nama @ ucapan ringkas @ nama syarikat
  • Pilihan warna botol yang menarik.

5. MUG BERGAMBAR

Mug bergambar

Setiap kali sahabat kita menggunakan mug ni, pasti mereka akan teringat pada kita. Boleh letak gambar dan ucapan yang anda mahukan. :)


Ada tak yang berkenan di hati? Kalau ingin menempah boleh terus whatsapp CR yer, nak tanya2 dulu pun boleh.. Klik link di bawah . Terima kasih!


Instagram : @bycikrenex

Facebook : Bycikrenex



You May Also Like

10 comments

  1. menarik adiah2 camni..
    ade sentimental value org kate.. hihi

    ReplyDelete
  2. Good idea. Hadiah custom made sangat sesuai kan. Limited edition gitu.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya.. kreatif la cik renex nie..

    ReplyDelete
  4. Potret jam tu nampak unik dan eksklusif sangat. Sesuai nak jadikan hadiah untuk sesiapa pun.

    ReplyDelete
  5. Hadiah macam ni memg dicari.. Bgus sangat.. Boleh letak gmbr. Memang orang akan suka

    ReplyDelete
  6. Suka thermos and frame tuu, this post really helps! hadiahh ni pun boleh buat utk hadiah birthday staf tauu hehe. thanks cik renex

    ReplyDelete
  7. Byk idea utk hadiah.. Senang nk cari juga, boleh beli dgn cikrenex je kan

    ReplyDelete
  8. Bagus idea macam ni, sis pun suka buatkan personalize gift for friends and family.

    ReplyDelete
  9. Kreatif la CR ni.
    Boleh suggest macam macam.
    Tapi memang best kalau dapat bagi hadiah macam ni pada kawan kawan yng berpindah atau bersara. Tanda ingatan yang sangat indah.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.