layout myspace lagi hensem..

by - Saturday, March 20, 2010

selamat pagi....!!!sudah 137am..tadi menukar layout background myspace..tiba2 rasa macam layout myspace lagi hensem dari layout blog.macam nak tukar layout blog jadi mcm ni..tp nanti la..huu..suka dengan background myspace..huuu.kan best kalau facebook ada layout2 nih.best sikit nak edit2 kan..huu..


 ni dia.background je ubah.yang lain still same.sebab malas nak edit yg lain.salah satu sebab nape aku suka myspace lagi sebab aku leh edit2 background dia.huuuu...



dan dan dan..nak cerita ni..semalam kan busy wat keje kan.tiba2 dapat signal wifi..huhu..pelik tu.da laju sikit dari berukband aku.haha.tpi disebabkan wat keje.tak layan sgt wifi itu.so,td nak tgok la kan,ada ag tak wifi utm tu.last2 tak de  da.no signal..sengaja kan.time aku free2 ni tak nak lak bg aku wifi.da la line berokband macam de problem je.sabar je la.haihh.


ni ha buktinya ade wifi.signal strength very low,tp bila aku try on9 laju jek.tp kejap je pun.haha.
nmpk tak list2 file word tu.report punya pasal.heee..



kerepek : ada lagi orang tanya aku. awek akim ke ni?hahaha..helooo..korang2.akim tu bawah umo aku la..aku minat je.takkan percaya kot akim tu pakwe aku.aku tak cantik pun .akim tu hensem.huuu...

You May Also Like

6 comments

  1. haha...

    akim comel..kn??hehehe...

    ReplyDelete
  2. aah. layout myspace tu cun ohh. sukeee! :)

    eh, akim tu pkwe kite kot. wakakakaka. eh, tkdela. setia ni ;) pada nazim othman sorang! grr, tk abes abes dgn nazim xDDD

    ReplyDelete
  3. cun eh..rase cam nk tukar layout myspace tu ke blog..haha..

    hehe..tol2..jgn curang ngan nazim..
    nti kite rport kat nazim..heee

    ReplyDelete
  4. blog biar simple je.....


    nanged u.Want some dating tips? nang this to find out more ^^

    ReplyDelete
  5. IyouWe : betul2..biar simple,senang orang nak bace..huu

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.