alice in wonderland ;)

by - Sunday, March 21, 2010


alice in wonderland!!aku da tengok da semalam.ngan geng2 kesayangan aku.semangat weh nak tengok citer ni.siap malam b4 nak pergi tengok tu survey jam berapa.huu..dan akhirnya berjaya jugak tengok cerita ni.cerita ni dulu cerita kat buku kan.aku ingat lagi time aku umur berapa ntah,aku baca buku dia.tapi tak sure gak betul ke tak.ntah2 aku bace buku lain kan..

 g tengok wayang ngan dak2 ni.macam2 jadi hari ni.mula2 naik teksi 5 orang,kes kat dalam wayang lagi..hehe..jalan kaki g jusco..kejar2 bas..haha!macam2..yang penting puas n best kan.

thanks korang sebab keluar sama2.masing2 dalam gambar ni mata penat.huhu..;)




dan ini Johnny Deep.seorang lanun bertukar menjadi pembuat roti  TOPI.huu..serius hensem lak tengok dia dalam cerita ni.tapi dia memang hensem pun kan?dan aku jeles dengan dia sebab dalam movie ni mata die lawa.banyak gila warna eyeshadow dia.nak juga mak-up macam dia.haha!


dan aku suka gila tengok TweedleDee n TweedleDum. sangat comey mereka dua ni.kalau la dua2 ada kat depan aku.akan ku cubit2 pipi yang tembam itu.serius korang dua ni comeyh..!!!


You May Also Like

10 comments

  1. hi...
    Ahkak pun baru jer tgk movie nie. Biler tgk the Mad Hatter rasa cam x puas ajer...rasa cam nk tgk..lagi..nak lagi watak Mad Hatter nie.

    Scene paling besh..towards to the end time Mad Hatter menari tu..so kiut.

    True indeed..the fat boys mmg comey kan!

    ReplyDelete
  2. tu la..
    maybe we need alice part two..
    hehehe..

    the fats boy mmg superb comeyh..
    huhu


    =]

    ReplyDelete
  3. dah tgk ea. alaaa...akak kene tunggu abg dillah ko baru dpt tgk. die ajak tgk ssame..huhu

    ReplyDelete
  4. sis zie : hee..cepat2 suoh abg dillah tu balik..nti trus g terjah wayang..=]

    ReplyDelete
  5. that's good movie....
    i watch that twice!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. all'bout me : twice?this movie really2 superb right..love alice's dress..=]

    ReplyDelete
  7. johnny Depp looks kinda scary too in the movie =P

    ReplyDelete
  8. aku pun blum sempat tengok @@


    nanged u.Want some dating tips? nang this to find out more ^^

    ReplyDelete
  9. IyouWe : huu..g la tgok cepat2..best movie..=]

    nanged u too...

    ReplyDelete
  10. kenwooi : but he still look handsome..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.