Giveaway Perfume SR

 




Assalamualaikum dan Hai. Tadi ada mood blogwalking rakan blogger yang lain terjumpa satu Giveaway. Nampak macam menarik jadi join lah sekejap.  Teringat zaman mula-mula join blog rajin je sertai giveaway yang rakan blogger anjurkan. Masa tu memang meriah blogger buat giveaway dan segmen. 


Jadi untuk tahun 2024 ini adalah Giveaway pertama yang CR join. Moga ada rezeki untuk menang. hehe

SR mencari tiga orang yang beralamat di Malaysia, yang bertuah (dipilih menggunakan Wheelsofname) nanti! Ada sedikit syarat, tapi tak susah pun.

Syarat-syarat Giveaway Perfume Blog SR:

1. Follow blog SR (https://syaznirahim.com)
2. Buat 1 post di blog tuan/puan bertajuk Giveaway Perfume SR
3. Copy banner di atas, dan letak sebagai gambar pertama di post pada syarat (2).
4. Tinggalkan link post tuan/puan di post ini.
5. Boleh join dari semua blog yang tuan/puan ada, tapi perlu ikut syarat (2), (3) dan (4).


Senang aje kan?
Jom jom hebahkan Giveaway Perfume SR!! Giveaway ini berlangsung dari 9 Januari sehingga 25 Januari 2024 (11.59 malam). Mari mari!

2 comments

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.

© Blog Cik Renex