Bio-Life Maxx Fish Oil 1000mg Double Strength - Makanan tambahan wajib untuk kesihatan yang lebih baik - Blog Cik Renex

Saturday, March 27, 2021

Bio-Life Maxx Fish Oil 1000mg Double Strength - Makanan tambahan wajib untuk kesihatan yang lebih baik

Bio-Life Maxx Fish Oil 1000mg Double Strength

Bio-Life Maxx Fish Oil 1000mg Double Strength- Makanan tambahan wajib untuk kesihatan yang lebih baik︱Assalamualaikum dan Hai. Siapa di sini wajib ada lauk ikan setiap kali anda makan?Jika tak ambil rasa macam tak lengkap pulak menu hari tu. CR gemar juga makan ikan tapi bukan lah kerap sangat, dan lebih kepada penggemar lauk berasakan ayam. 

Sebenarnya banyak sangat kebaikan mengambil ikan dalam diet pemakanan seharian kita. Ikan sangat kaya dengan asid lemak Omega-3 yang sangat penting untuk badan kita dan kita perlu makan ikan yang kaya dengan asid lemak Omega-3 sekurang-kurangnya dua kali seminggu. Tapi,mampu ke kita nak ambil secara kerap begitu? Oleh yang demikian, kita perlu ambil makanan tambahan iaitu minyak ikan untuk memastikan kesihatan badan kita dalam tahap optimum.

Kawal Kesihatan Diri dengan Pengambilan Bio-Life Maxx Fish Oil 1000mg Double Strength

Untuk CR yang jarang makan ikan ni, memang kena cari makanan tambahan lain dan mujurlah jumpa satu makanan tambahan dari BioLife iaitu MaxX Fish Oil 1000mg Double Strength. Ia merupakan minyak ikan dos berganda yang membekalkan asid lemak poli tak tepu omega-3, iaitu asid eikosapentaenoik (EPA) dan  asid dokosaheksaenoik (DHA) untuk menyokong fungsi-fungsi badan yang sihat. Asid lemak omega-3 ini telah diekstrak daripada ikan kecil laut dalam (ikan bilis) dan ditapis dengan proses penyulingan molekul taw.



Sebelum bercerita lebih lanjut mengenai MaxX Fish Oil ini, jom kita baca apa lagi kebaikan mengambil minyak ikan.
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung.
  • Mengawal paras kolestrol
  • Meningkatkan kesihatan mata
  • Mengatasi kemurungan
  • Mengurangkan keresahan
  • Mencegah penyakit Alzheimer
  • Mengubati dan mencegah kanser
  • Mencegah penyakit kardiovaskular

Bio-Life Maxx Fish Oil 1000mg Double Strength


Kandungan MaxX Fish Oil 1000mg Double Strength.
  • Minyak ikan (dalam bentuk trigliserida)
  • Membekalkan asid lemak omega-3 1000mg 1000mg
  • Asid Eikosapentaenoik acid (EPA) 360mg 360mg
  • Asid Dokosaheksaenoik acid (DHA) 240mg

Bagaimanakah MaxX Fish Oil 1000mg Double Strength dapat membantu menyokong kesihatan optimum badan kita? Untuk pengetahuan anda, EPA and DHA merupakan asid lemak penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita. Oleh itu, ia perlu diperolehi daripada diet harian kita. EPA dan DHA membentuk struktur penting dalam membran sel yang membantu fungsi-fungsi badan. Setiap kapsul MaxX Fish Oil 1000mg Double Strength membekalkan asid lemak poli tak tepu omega-3 berkonsentrasi tinggi, 360mg EPA dan 240mg DHA



kebaikan minyak ikan


Kebaikan lain MaxX Fish Oil 1000mg Double Strength.
  • Terdiri daripada omega-3 dalam bentuk trigliserida yang senang diserap dan digunakan dalam badanDiproses dengan penyulingan molekul demi menyingkirkan hampir semua kotoran dan bahan cemar yang terdapat dalam minyak ikan.
  • Berasaskan sumber daripada ikan bilis, salah satu ikan laut yang kecil yang kaya dengan asid lemak omega-3.
  • Mengandungi 2x omega-3 EPA dan DHA

Banyak kebaikkan yang kita akan dapat jika kita amalkan makanan tambahan MaxX Fish Oil 1000mg Double Strength ni. Terutamanya pada golongan yang kurang pengambilan ikan dalam harian dan juga orang yang ingin kekalkan kesihatan mereka. Tak banyak pun kita perlu makan setiap hari, cuma Ambil 1 kapsul, 2 kali sehari selepas makan atau seperti yang disyorkan oleh doktor atau ahli farmasi. Harga BioLife MaxX Fish Oil 1000mg Double Strength ni pun juga sangat berpatutan. Hanya RM190 untuk tiga botol dan satu botol tu ada 100pil. Jimat sangat kan. Boleh dapatkan di farmasi seluruh Malaysia.

Untuk maklumat lanjut boleh ke laman utama Bio-Life di https://biolife.com.my/



9 comments:

  1. abam kie pun ada ambik supplement minyak ikan omega plus ni. bagus utk kesihatan.

    P.S. Abam Kie ada tag Cik Renex utk join satu GA ni. Jemputlah join ye, jika berkesempatan lah....

    http://www.zukidin.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  2. never tried their fish oil but I did makan their vit c and multi v

    ReplyDelete
  3. CikMar pernah amal nihh..memg bagus..untuk pencernaan

    ReplyDelete
  4. Terbaikk nii..ramai cakap bagus suplement fish oil ni.. cuma kadang tu agak nak muntah menelannya sebab rasa ikan kan 🤣

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.