Mobile Spa Intania Beauty House. - Blog Cik Renex

Thursday, October 17, 2019

Mobile Spa Intania Beauty House.



Mobile Spa Intania Beauty House | Assalamualaikum dan Hai. Pernah dengar tak perkataan Mobile Spa? Rasanya memang ramai dah biasa dengar perkataan tu. Mobile spa atau spa bergerak pada zaman kini sangat lah popular kerana kekangan masa. Ramai wanita yang ingin pergi ke Spa tapi tidak berkesempatan dan terlampau sibuk dengan kerja dan keluarga. 

Tapi dengan adanya Mobile Spa dari Intania Beauty House, sesuai dengan taglinenya "Beauty is ready to you" ia akan membantu anda semua. Dengan berkonsepkan spa di bawa ke rumah anda, Intania Beauty House menyediakan pelbagai jenis kelengkapan yang inshaAllah sama seperti di spa. Pelanggan hanya perlu menyediakan ruang dan ruangan "plugged" untuk di gunakan oleh para terapi.

Jadi ianya akan menjimatkan masa anda tanpa perlu bersusah payah untuk keluar dari rumah, cari parking, bayar tol dan sebagainya. Dah ada yang memudahkan, kenapa pilih yang susah. 😊

Senarai servis Mobile Spa Intania Beauty House

Pelbagai servis di sediakan dari Intania Beauty House, antaranya

1) Rawatan Wajah terdiri daripada 2 iaitu
-Normal Facial
-Treatment Facial

2) Urutan Tradisional / Urutan Aromaterapi

3) Bekam Sunnah

4) Rawatan Resdung tanpa asap

Senarai Harga Rawatan Mobile Spa



Dengan harga yang berpatutan, servis yang tiptop, inshaAllah dapat memberi kan anda pengalaman mobile spa NO 1 di Malaysia❤️ Mobile Spa Intania Beauty house cover kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor

Sebarang tempahan dan pertanyaan boleh la terus menghubungi Cik Intan di talian 0139732945



18 comments:

  1. bestnyeeee.. skali skala manjakan diri..

    ReplyDelete
  2. selalu tengok member guna mobile spa ni. tapi belum pernah cuba

    ReplyDelete
  3. akk suka urut, setiap bln mmg akan berurut

    ReplyDelete
  4. Wah best ni dapat urutan dan facial dekat rummah je.. Takyah sush pergi keluar.. Senangvkerja sekarang

    ReplyDelete
  5. Wah mobile spa lak.. Bagus juga cmni kan kalau xde mse nk ke kedai spa sndiri..

    ReplyDelete
  6. Rabia tak pergi spa pun lagi ni.sebab spa dekat rumah je

    ReplyDelete
  7. Kalau ada mobile spa macam nih memang memudahkan macam sy yg tak rajin nak keluar rumah nih.. bolehlah buat dekat rumah je nanti. menarik pakejnya...

    ReplyDelete
  8. Senang sekarang bila ada mobile spa ni kan. Boleh buat facial dan urut dari rumah je bg yang tak sempat nak kejar masa ke spa.

    ReplyDelete
  9. Mahal jugak bekam dia eh..hehehe...tu dah xde additional charge dah ya?

    ReplyDelete
  10. Bagus ada rawatan macam nie.. tak payah kita nak keluar rumah kan..

    ReplyDelete
  11. seronok juga macam ni. tak perlu keluar rumah..berspa di rumah je

    ReplyDelete
  12. best klu buat kat rumahs ndri.. rs lebih tenang kan

    ReplyDelete
  13. Bila ada mobile spa ni tak perlu nak keluar rumah dah kan. Jimat masa

    ReplyDelete
  14. Bestnyaa skrg mudah kan/. Tapi cover area kl selangor je. Semoga perniagaan lebih berkembang ke seluruh malaysia. Memudahkan org tak payah susah nak pergi saloon, saloon yg dtg dkt kita hehe

    ReplyDelete
  15. bagusnya ada service ke rumah. tak payah susah2 nak redah jem pergi tempat diorang

    ReplyDelete
  16. Senang ada mobile spa sekarang tapi saya tak pernah lagi ambik servis mereka. Kena cuba juga sesekali guna servis mobile spa ni..

    ReplyDelete
  17. seronok weh sesekali pi spa orang urut pergh..
    lama da x pi tah2 p jenuh bertegang urat hehe..

    ReplyDelete
  18. ala.. nape tak cover sampai perak.. huhuhu..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.